Leasen

Leasen is dé manier om zowel particulier als zakelijk zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Autobedrijf Koerhuis is aangesloten bij Lease Nederland, waardoor wij overzichtelijke en persoonlijke leasemogelijkheden op maat bieden. Bij ons kunt u terecht voor financial lease, operational lease en private lease.

leasen.jpg

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van een auto kopen, least u hem privé voor een langere periode. Ook bij Autobedrijf Koerhuis  kunt u terecht voor het leasen van uw nieuwe auto. Eigenlijk hoeft u alleen nog maar de brandstof te betalen. Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand.

Operational & financial lease

Bij ons kunt u ook terecht voor zowel operational als financial lease, maar wat zijn nu de grootste verschillen tussen operational en financial lease?

Als er sprake is van operational lease, dan is de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Ook is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie van de auto.

Als u een contract hebt ondertekend voor financial lease, dan bent u de economisch eigenaar. Dat wil zeggen dat u verantwoordelijk voor bent voor zaken als onderhoud, belasting en verzekering. 

Voor klanten met een eigen onderneming bieden wij beide vormen aan. Dit biedt u als (startend) ondernemer de beschikking over een auto die u nodig hebt, zonder dat het uw onderneming liquide middelen kost. Tevens profiteert u van de vele fiscale voordelen.

Meer weten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

leasen 2.jpg