APK & onderhoud

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Autobedrijf Koerhuis kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op de deze manier bent u zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Autobedrijf Koerhuis controleert uw auto volledig bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

Is het weer bijna tijd voor de APK-keuring van uw auto of wilt u onderhoud uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in. Tijdens de APK-keuring of onderhoud kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice.

apk.jpg

Airco service

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

Bedrijfswagens 

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Bij Autobedrijf Koerhuis houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht en zo nodig kunt u tijdens de werkzaamheden beschikken over een vervangende wagen.

Elektrisch & hybride 

Bij Autobedrijf Koerhuis staat de zorg voor een beter milieu hoog in het vaandel. Daarom zijn wij gestart met het onderhoud van hybride en elektrische auto’s.  Meer weten over het onderhoud aan uw hybride auto? Neem contact met ons op!

apk 2.jpg